adviseur PR & communicatie

servicebureau Veluwse Onderwijsgroep

De Veluwse Onderwijsgroep bestaat uit 22 scholen voor zowel primair als voortgezet onderwijs.
Meer dan 1100 collega’s werken dagelijks aan kwalitatief hoogstaand onderwijs voor meer dan 10.000 leerlingen. Om ervoor te zorgen dat de collega's op de scholen zich vooral kunnen richten op het primaire proces, het verzorgen van goed onderwijs, worden zij ondersteund door een servicebureau. Het servicebureau van de Veluwse Onderwijsgroep faciliteert de scholen/vestigingen op het gebied van strategie, kwaliteitsmanagement, financiën & control, human resource management, huisvesting en facilitair, informatiemanagement & automatisering en PR & communicatie. 

In verband met het vertrek van een collega is het servicebureau per direct op zoek naar een: 

adviseur PR & communicatie

Als adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor met name onze scholen voor primair onderwijs; locatiedirecteuren zullen jouw advies vragen bij het oplossen van communicatievraagstukken en ondersteuning nodig hebben bij de uitvoering van hun communicatiemiddelen. Daarnaast geef je advies met betrekking tot interne communicatie. Je maakt deel uit van de nog te ontwikkelen afdeling strategie, kwaliteit en communicatie en werkt nauw samen met de communicatie medewerker en de adviseur PR & communicatie voor de VO-scholen. Om de scholen optimaal te kunnen ondersteunen werk je samen met de andere afdelingen van het servicebureau. 

De uitdaging: een veelzijdige functie in een dynamische omgeving

De kracht: zelfstandig, creatief en hands-on mentaliteit

Het servicebureau: een dynamische omgeving volop in ontwikkeling
De professionalisering van onze bedrijfsvoering is een belangrijke ontwikkeling waar iedere collega een rol in heeft.Wij werken aan:

Het aanbod: een aantrekkelijke en veelzijdige functie

Informatie
Klik hier voor meer informatie of stuur een mail naar Mariëlle Wolthuis, hoofd PR & communicatie: m.wolthuis@veluwseonderwijsgroep.nl.

Reageren
Je kunt uitsluitend solliciteren via de site www.veluwseonderwijsgroep.nl. Kies Werken bij ons/ Vacatures voor het vacatureoverzicht en de sollicitatiebutton. Reageren kan tot 30 oktober 2017.
De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 14 november 2017.

acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Solliciteren ]

Terug | Afdrukken | Tip een vriend(in)