groepsleerkracht SBO LB

SBO De Vorm

Wij zijn per direct op zoek naar…

Een geweldige, krachtige, duidelijke en enthousiaste leerkracht voor onze mooie school. Wij zoeken een groepsleerkracht voor 5 dagen, met een WTF van 1,00 (vervanging). Dit zijn de lesgebonden uren, aangevuld met groeps- en schoolgebonden taken. De vacature is gericht op onze MBB-klas (groep 5).  

SBO De Vorm
De Vorm is onze school voor Speciaal Basis Onderwijs. Wij bieden onderwijs aan kinderen van 4 tot en met 13 jaar, die om uiteenlopende redenen het onderwijs op de reguliere basisschool niet of in onvoldoende mate kunnen volgen. Wij willen zoveel mogelijk tegemoetkomen aan de specifieke onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van onze leerlingen.

Team
Elke groep bestaat uit ongeveer 15 kanjers van leerlingen. Ze worden door een team begeleid om  elke dag het optimale uit iedere leerling te halen. Het team van De Vorm bestaat uit enthousiaste en behulpzame collega’s, die gaan voor kwaliteit van onderwijs. In een aantal groepen wordt de groepsleerkracht ondersteund door een onderwijsassistent.

Wij willen graag een collega, die:

Wij bieden:

Salarisindicatie:
De functie Groepsleerkracht SBO LB is, conform de CAO PO, gewaardeerd in schaal LB. Het bijbehorende maandsalaris bedraagt minimaal € 2.525 en maximaal € 3.826 bruto bij een volledig dienstverband.

Informatie:
Heb je nog vragen? Bel dan met Onno Bevers, locatiedirecteur van de school op telefoonnummer: 055 – 53 354 72. 

Reageren:
Je kunt tot en met dinsdag 17 oktober uitsluitend solliciteren via de site www.veluwseonderwijsgroep.nl. Kies ‘Werken bij ons / vacatures’ voor het vacatureoverzicht en de sollicitatiebutton.
De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 24 of woensdag 25 oktober.  

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Solliciteren ]

Terug | Afdrukken | Tip een vriend(in)