groepsleerkrachten LA ten behoeve van de Invalpool

Veluwse Onderwijsgroep

Met veertien katholieke basisscholen, een school voor speciaal basisonderwijs, vier katholieke scholen voor voortgezet onderwijs en drie scholen voor christelijk voortgezet onderwijs biedt de Veluwse Onderwijsgroep dagelijks kwalitatief hoogstaand onderwijs in Apeldoorn en omgeving. Om ervoor te zorgen dat de collega's op de scholen zich vooral kunnen richten op het primaire proces, het verzorgen van goed onderwijs, worden zij ondersteund door een professioneel servicebureau. 

 Voor onze reguliere basisscholen in Apeldoorn en omgeving zijn wij op zoek naar 

Groepsleerkrachten LA
ten behoeve van de Invalpool 

In principe word je zoveel mogelijk ingezet op langdurige vervanging, waarbij je een tijdelijke benoeming hebt voor de duur van de vervanging. 

Wij zoeken iemand die: 

Gezien de aard van de functie gaan wij er vanuit dat de groepsleerkracht zich flexibel opstelt, mobiel is en diverse onverwachtse (inval)situaties met enthousiasme tegemoet treedt.

Je ontvangt een benoeming bij onze Stichting, waarbij je als Groepsleerkracht die invalt, wordt ingeroosterd door Randstad. De werkwijze zal bij aanname met Randstad met je worden besproken. 

Wij bieden:

Salarisindicatie
De functie is, conform de CAO PO, gewaardeerd in schaal LA. Het bijbehorende maandsalaris bedraagt minimaal € 2.436 en maximaal € 3.482 bruto bij een volledig dienstverband.

Informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:
Anne Verheijen van Driessen HRM via telefoonnummer 0492-506630 (kiezen voor omgeving Deventer) of per mail via veluwseonderwijsgroep@driessen.nl.


Reageren

Stuur je curriculum vitae met een motiverende reden naar: veluwseonderwijsgroep@driessen.nl.

Terug | Afdrukken | Tip een vriend(in)